Velkommen hos Douglas: Duftminiature fra Gucci (5 ml/EdP) med din bestilling fra 360 kr.** I Kode: GUCCI

Få alt at vide om Douglas

Få alt at vide om Douglas


  • Douglas
  • Douglas Holding
  • Copyright

Douglas

Succes er intet tilfælde - kompetence, kvalitet og kundeloyalitet har gjort Douglas til europas førende parfumeforhandler. I over 1.700 parfumerier i ind- og udland er vores medarbejdere beskæftiget med at opfylde kundernes ønsker.

 

Douglas Holding

Douglas Holding AG er en af de førende livsstilskoncerner i detailsektoren i Europa. De enkelte datterselskaber - som fx - Douglas parfumerier - er effektive detailvirksomheder, der hører til branchens markedsførende kvalitetstrendsættere. Kast et blik på Douglas Holdings hjemmeside og få oplysninger om alt, hvad der er værd at vide om Douglas koncernen.

 

Copyright

Alle nyheder, grafik og webdesign på douglasbeauty.dk tjener udelukkende til personlig information af vores kunder. Anvendelsen sker for egen risiko. Der påtages ikke ansvar for anvendelse af servicetjenesterne eller deres utilgængelighed. Dette gælder også for følgeskader. Alle oplysninger i dette tilbud nyder ophavsretlig beskyttelse jf. §4 og §§87a ff.i den tyske lov om intellektuel ejendomsret.

Reproduktion, kopiering og udprint af hjemmesiden, samt uddrag af hjemmesiden (særlig billeder, grafik og videoer) er kun tilladt med det formål at afgive en bestilling på douglasbeauty.dk. Enhver bearbejdelse, mangfoldiggørelse, udbredelse og/eller offentlig gengivelse, der går ud over sædvanlig brug, overtræder ophavsretten, hvilket der gøres indsigelse imod, hvilket ikke bare forpligter til undladelse og skadeserstatning, men dette bliver også genstand for retsforfølgelse. Det billedmateriale, der anvendes på douglasbeauty.dk er genereret til og af Parfümerie Douglas GmbH og er stillet til rådighed af dens industripartnere, Heri indgår også billedmateriale, særlig fra Shutterstock, thinkstock og fotolia. De respektive licenser er indhentet. Varemærker / Trademarks

Firmanavnet, firmalogoet, sidebjælker og navigationsbjælker, grafik og funktionsknapper er registrerede varemærker, handelsmærker eller varemærker, der tilhører Parfümerie Douglas GmbH. Alle andre varemærker, produktnavne og firmanavne og -logoer, der anvendes på vores hjemmeside, er den respektive besidders ejendom. Alle rettigheder forbeholdes!