GAVE: Beauty Bag med 6 miniature- og 3 originalstørrelser ved bestillinger fra 499 kr.* I Code: SUMMER
Artiklen er blevet tilføjet.

Armani Pivoine Suzhou

-5%
Armani Pivoine Suzhou
50 ml Artikelnr.: 336175
Kr. 943,68
Kr. 894,44
Kr. 1.788,88 / 100 ml
sparet -5%
100 ml Artikelnr.: 336260
Kr. 1.378,59
50 ml Artikelnr.: 336175
Kr. 943,68
Kr. 894,44
Kr. 1.788,88 / 100 ml
sparet -5%
Klar til forsendelse, levering inden for 4-6 dage
Gratis fragt fra 499kr
Sendes i dag,
hvis du bestiller før kl. 11
  • 336175
Beskrivelse
Ode til Kinas mest populære blomst Som symbol på det historiske, kinesiske kejserrige har pæonen altid stået for lykke, ynde og velvære - deres skønhed er tidløs, og ingen anden blomst hyldes i Kina som den traditionelle buskrose. Med Pivoine Suzhou tilegner Giorgio Armani med den friske og livligt funklende eau de toilette en hyldest til blomstens filigran, hypnotiserende finhed og opfriskende, strålende renhed. Den naturlige perfektion i den sagnomspundne blomst indfanges på enestående vis: Armani har fra duftens friskhed, den overdådige fylde fra blomsterbladene og deres bløde overflade fremtryllet en fortryllende og berusende buket af følelser. I topnoten forenes de lyse noter af mandarin, rosa peber og hindbær med krydrede, frugtagtige facetter. Den utroligt feminine pæonakkord kombineret med majrose-absolue og essenser fra damaskrose virker næsten vanedannende. Amber-noter som orcanox og moskus og et strejf af patchouli indhyller huden som den varme morgensol i en blid følelse af sanselighed. Pivoine Suzhou er en utroligt usædvanlig duft til krævende kvinder, der sætter pris på den håndværksmæssige savoir-faire i det eksklusive parfumeri.
Ingredienser
ALCOHOL &bull, PARFUM / FRAGRANCE &bull, AQUA / WATER &bull, BENZYL SALICYLATE &bull, LIMONENE &bull, ETHYLHEXYL SALICYLATE &bull, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE &bull, BENZYL ALCOHOL &bull, CITRONELLOL &bull, LINALOOL &bull, ALPHA-ISOMETHYL IONONE &bull, CITRAL &bull, GERANIOL &bull, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE &bull, CINNAMAL &bull, CI 14700 / RED 4 (F.I.L. B237120/2).
BEDØMME
Bedømmelser (0)
Jeg accepterer Douglas vilkår og betingelser for produktbedømmelse. Jeg er informeret om, at Douglas behandler mine personoplysninger i henhold til Douglas persondatapolitik.
Kundeevalueringer for "Pivoine Suzhou"
Skriv bedømmelse
Bedømmelserne låses op efter kontrollen.
Indtast venligst tegnene i rækkefølge i tekstfeltet nedenfor

Felterne markeret med en * er obligatoriske.

Jeg er informeret om, at Douglas behandler mine personoplysninger i henhold til Douglas databeskyttelse
Vores fordele til dig
  • Hurtig shopping
  • Gem dine brugerdata og indstillinger
  • Indsigt i dine ordrer inklusive forsendelsesoplysninger
  • Gem dine yndlingsprodukter til senere
  • Sikker betaling med SSL-kryptering