Glæd dig over 4 highlights og 2 overraskelser ved bestillinger fra 660 DKK. ** I Kode: GIFT
Artiklen er blevet tilføjet.

Biotherm Mild Creamy Peel

-31%
Biotherm Mild Creamy Peel
150 ml Artikelnr.: 676443
Kr. 254,38
Kr. 176,34
Kr. 117,56 / 100 ml
sparet -31%
Klar til forsendelse, levering inden for 4-6 dage
Gratis fragt fra 499kr
Sendes i dag,
hvis du bestiller før kl. 11
  • 676443
Beskrivelse
Det franske kosmetikfirma Biotherm blev grundlagt i 1952 af Jos Jullien. I dag tilhører virksomheden L'Oréal, som har været på markedet i årtier med stor succes. Producentens produkter er kendetegnet ved at være meget hudvenlighed. De er efterspurgte af sundhedsbevidste forbrugere over hele verden. Navnet Biotherm stammer fra varme kilder i de franske Pyrenæer. Dens helbredende kraft er berømt og inspirerede lægen Jos Jullien til at lufte hemmeligheden bag de franske varme kilder: Den levende mikroorganisme i disse kilder - Life PlanktonTM. Den indeholder over 35 næringsstoffer, som forskere over hele verden anser for at være særligt regenererende og som findes i de fleste af mærkets produkter. Mild Creamy Peel til blid hudpleje Biotherm anvender med sin "Life Plankton Mild Creamy Peel" en yderst effektiv 2-i-1 teknologi: De mindste urenheder i huden fjernes blidt og effektivt. Men de naturlige ingredienser i "Mild Creamy Peel"-hudplejen understøtter straks regenereringen af huden. Dette forbedrer hudens evne til at absorbere de eksklusive ingredienser. Og på den måde skaber de en frisk og strålende teint. Producenten har forsynet denne unikke formel med den aktive ingrediens "Life Plankton", som har fornyende egenskaber for huden. Squalane regulerer talgproduktionen i tilfælde af fedtet hud.
Ingredienser
AQUA / WATER , DIPROPYLENE GLYCOL , GLYCERIN , HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL , POLYGLYCERYL-10 LAURATE , CETRIMONIUM METHOSULFATE , ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER , SQUALANE , VITREOSCILLA FERMENT , SODIUM CHLORIDE , PARFUM / FRAGRANCE
BEDØMME
Bedømmelser (0)
Jeg accepterer Douglas vilkår og betingelser for produktbedømmelse. Jeg er informeret om, at Douglas behandler mine personoplysninger i henhold til Douglas persondatapolitik.
Kundeevalueringer for "Mild Creamy Peel"
Skriv bedømmelse
Bedømmelserne låses op efter kontrollen.
Indtast venligst tegnene i rækkefølge i tekstfeltet nedenfor

Felterne markeret med en * er obligatoriske.

Jeg er informeret om, at Douglas behandler mine personoplysninger i henhold til Douglas databeskyttelse
Vores fordele til dig
  • Hurtig shopping
  • Gem dine brugerdata og indstillinger
  • Indsigt i dine ordrer inklusive forsendelsesoplysninger
  • Gem dine yndlingsprodukter til senere
  • Sikker betaling med SSL-kryptering