Glæd dig over 4 highlights og 2 overraskelser ved bestillinger fra 660 DKK. ** I Kode: GIFT
Artiklen er blevet tilføjet.

Shiseido Invisible Silk Loose Powder

-27%
Shiseido Invisible Silk Loose Powder
Invisible Silk Loose Powder
   
6 g Artikelnr.: 319871
Kr. 393,88
Kr. 287,12
Kr. 4.785,33 / 100 g
sparet -27%
Klar til forsendelse, levering inden for 4-6 dage
Gratis fragt fra 499kr
Sendes i dag,
hvis du bestiller før kl. 11
  • 319871
Beskrivelse
Dette luftige, lette pudder åbner op for en ny dimension af finish. I en speciel, patenteret tørringsproces er hver enkelt pudderpartikel belagt med hudplejestoffer. Derved tilpasser den sig endnu bedre til huden. Reducerer glans. Fikserer makeup. Skjuler ujævnheder. Let som en fjer. Let at blande. Velegnet til alle hudtyper og hudtoner. Fås i finishvarianterne Matte og Radiant. Matte fikserer makeuppen og fjerner overskydende glans. Radiant skaber diskrete highlights og booster klarheden. DOKUMENTERET EFFEKT. Optager overskydende talg og matterer i 8 timer** 90 % af de adspurgte ingredienser angiver, at produktet får deres hud til at virke mere ensartet og strålende* 88 % af de adspurgte angiver, at produktet ikke sætter sig i rynker eller fine linjer* 88 % af de adspurgte angiver, at produktet kan påføres ensartet og let* 83 % af de adspurgte angiver, at produktet, som forbedrer deres foundations finish* OPLEV DEN INNOVATIVE, BEHAGELIGT LETTE TEKSTUR. Mærk forskellen allerede ved første påføring: En ny oplevelse for dine sanser og strålende skønhed til din hud. 94 % af de adspurgte angiver, at de kan lide produktets tekstur* 89 % af de adspurgte angiver, at produktet føles silkeagtig på huden* P83 & af de adspurgte angiver, at produktet føles innovativt på huden* 79 % af de adspurgte angiver, at produktet er det letteste pudder, de nogensinde har brugt* OPLEV TEKNOLOGIEN FRA SHISEIDO. Responsive Sensory-teknologien tilpasser sig hudens tilstand, tone og struktur for en naturlig finish. Ekstrakt af vild timian understøtter med sin antioxiderende virkning huden mod oxideringsskader. ** Beskyttende polymerer virker smudsafvisende på hudoverfladen. Smart Correcting Powder forbedrer overfladestruktur og hudtone. Silkeprotein booster udstrålingen (Radiant Finish). Den patenterede Powder Coating-proces fra Shiseido sikrer, at hver luftfyldt pudderpartikel er belagt med hudplejestoffer - for en fjerlet finish, der passer perfekt til huden. *Baserer på en 7-dages forbrugerundersøgelse med 99 kvinder i USA. **Baserer på et klinisk studie med 35 kvinder i USA. ***Baserer på et in-vitro-studie. IKKE-KOMEDOGEN. DERMATOLOGISK TESTET.
Ingredienser
SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE,MICA,SILICA,CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE,DIMETHICONE,DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE,PHENOXYETHANOL,TRIETHOXYSILYLETHYL POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE,IRON OXIDES (CI 77491),CHLORPHENESIN,IRON OXIDES (CI 77492),TITANIUM DIOXIDE (CI 77891),ISOPROPYL ALCOHOL,WATER(AQUA/EAU),VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER,NACRE POWDER,METHYL METHACRYLATE/ACRYLONITRILE COPOLYMER,POLYSILICONE-2,BUTYLENE GLYCOL,POLYMETHYLSILSESQUIOXANE,DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER,POLYQUATERNIUM-51,STEARIC ACID,ISOBUTANE,ALUMINUM HYDROXIDE,ISOPENTANE,THYMUS SERPYLLUM EXTRACT,SERICIN,CITRIC ACID,POTASSIUM SORBATE,
BEDØMME
Bedømmelser (0)
Jeg accepterer Douglas vilkår og betingelser for produktbedømmelse. Jeg er informeret om, at Douglas behandler mine personoplysninger i henhold til Douglas persondatapolitik.
Kundeevalueringer for "Invisible Silk Loose Powder"
Skriv bedømmelse
Bedømmelserne låses op efter kontrollen.
Indtast venligst tegnene i rækkefølge i tekstfeltet nedenfor

Felterne markeret med en * er obligatoriske.

Jeg er informeret om, at Douglas behandler mine personoplysninger i henhold til Douglas databeskyttelse
Vores fordele til dig
  • Hurtig shopping
  • Gem dine brugerdata og indstillinger
  • Indsigt i dine ordrer inklusive forsendelsesoplysninger
  • Gem dine yndlingsprodukter til senere
  • Sikker betaling med SSL-kryptering